HUMANITARNA AKCIJA

Trk na rasprodaju fotografija Mare Milin

30.03.2012 u 17:57

Bionic
Reading

Baš 1. travnja, na dan malih podvala, u prostoru Creative dimensions inspired by Toyota, na adresi Kralja Držislava 12, održat će se cjelodnevna rasprodaja fotografija Mare Milin, sa svrhom pomoći Plavom telefonu

Zlata Muck je zaštitno lice male kampanje, koju ćemo neko vrijeme viđati na reklamama 'city light' te na posterima i plakatima po tramvajima, busovima i školama, tek toliko da nas podsjete na to da je Plavi telefon tu za one koji ga trebaju. Fotografije se sastoje od puno Zlatine pozitivnosti i puno Zlatinih osmijeha. PoZlati Plavi, to je naš proljetni moto.

Opušteni garage sale event počinje točno u podne i traje do poslije mraka. Imate vremena. Obucite svoje nedjeljne krpice i prošećite do Ulice kralja Držislava 12, stupit ćete u najfresh prostor u Zagrebu, koji će omogućiti još štošta u smislu realizacije ideja mladih kreativaca, art- humanitarnih te kulturnih projekata.

Na rasprodaji će se naći radovi iz Marinih kolekcija koje su bile izlagane i vidjele galerija i svijeta: kalifornijski dnevnik, zagrebački dnevnik (7x7x7), modne fotografije pod nazivom B strana, arhaične fotografije donjeg veša naših prabaka, australski dnevnik, šetnje… Sve što trenutno živi u podrumu jedne zgrade pomoći će dobrim ljudima Plavog telefona da i dalje pomažu onima kojima je pomoć potrebna.

Dakle, ako dođete, kušat ćete čašicu vina i podružiti se, uzeti svoju autoriziranu fotografiju umotanu u bubble wrap i odšetati s osmijehom na licu. Odmah u podne i malo kasnije, slavlje i glazba uz Meritas i Jelenu Radan unplugged. I one su dobre vile akcije.
Još malo o fotografijama:

Neke od fotografija su potpuno opremljene, neke su kaširane na kapafix, neke u alu-okvirima, a neke će biti ponuđene samo u vidu portfolija A3+ iz kojeg ćete moći odabrati svoje primjerke. Izradu fotki u portfoliju omogućila je Printera. Sam portfolio je izradila knjigovežnica Hrkač.

Cijena radova je od 150 do 500 kn, ovisno o tipu fotografije i opremi s kojom dolazi.