tportal.hr

Zagreb
+18
Osijek
+22
Pula
+19
Rijeka
+19
Zadar
+19
Split
+21
Dubrovnik
+21

ZA PROMJENU ŽIVOTA

Upoznajte tehniku transurfing

Iz Rusije u Zagreb uskoro dolazi Vadim Zeland, autor poznate serije knjiga 'Transurfing'. Ljubitelji transurfinga, tehnike koja je mnogima olakšala ili čak promijenila život, imat će se prilike 14. i 15. travnja u Europskom domu susresti sa Zelandom

Datum objave:
29.3.2012 8:56

Zadnja izmjena:
29.3.2012 10:08

Prvi dan gostovanja bit će rezerviran za predavanje o transurfingu koje će voditi sam utemeljitelj Škole za transurfing Vadim Zeland te trenerica iz Transurfing centra u Rusiji Evgenija Čerkašina.

Cilj seminara je upoznati publiku s idejom transurfinga. Predavanje je namijenjeno svima, bez obzira na godine ili znanje o transurfingu, onima koji ga već proučavaju i žele proširiti znanje, postaviti pitanja utemeljitelju Transurfinga, ali i onima koji se tek susreću s tom tehnikom i žele naučiti kako je prakticirati.

Drugi dan bit će organizirana radionica pod nazivom Freiling, koju možemo opisati kao tehniku uspostavljanja boljih međuljudskih odnosa, tehniku šarmiranja koja se koristi kako bi se postigao što bolji uspjeh u svakodnevnoj komunikaciji.

Radionica je namijenjena široj publici, a tehnika freilinga može se koristiti u različitim svakodnevnim situacijama. Pomaže nam popraviti odnose s roditelja, poslodavcima, partnerom, prijateljima, odnosno sve vrste međuljudskih odnosa.

Prijave za predavanje i radionicu primaju se do 10. travnja, a sve koji se prijave i uplate do 8. travnja čeka odličan popust.
Cijena predavanja iznosi 300 kuna, a radionice i predavanja 1.400 kuna ukoliko se uplati do 8. travnja. Od 8. do 10. travnja cijeli paket stajat će 1.800 kuna.
Više o svemu možete vidjeti na stranici www.serenapro.hr ili se možete prijaviti na adresi serenapro@serenapro.hr


Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr