MODERAN I ELEGANTAN DIZAJN

Jeste li ikada vidjeli stan s boljom rasvjetom?

29.03.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Ovaj vrlo elegantan, moderan i više nego prostran stan nalazi se u rumunjskom gradu Bukureštu te prikazuje savršenu igru crnih, bijelih i smeđih nijansi

Moderan i elegantan, dizajn ovoga stana vrlo je jednostavan, a njegove čiste linije graniče s osjećajem hladnoće. Stan naziva AC Apartman dizajnersko je djelo rumunjskog arhitektonskog studija Square ONE.

Osmišljen kao jedan veliki otvoreni prostor, određene prostorije od pogleda su skrivene zavjesama i staklenim panelima. Ovaj moderni penthouse domišljato postavljene rasvjete ima četiri spavaće sobe i dvije kupaonice. Centar stana je dnevni boravak povezan s kuhinjom, a u prostranoj prostoriji prevladava tamne boje, poput crne i smeđe, osvježene bijelim policama, podom i bogatim zavjesama koje skrivaju pogled na zelenilo.

Glavna spavaća soba ima i vlastitu kupaonicu odijeljenu samo staklom, a kupaonica je čistih linija i vrlo moderna bez suvišnih detalja. U cijelom uređenju interijera posezalo se za minimalizmom pa su tako glavni detalji zanimljiva kružna stropna svjetla, led lampe postavljene oko prozora, neobične slike drveća na staklu u kupaonici, a isto pravilo proteže se i u dječjoj sobi.