LUKSUZNA VILA

Pogledajte kako izgleda kuća sa 41 kupaonicom

28.03.2012 u 07:20

Bionic
Reading

Na prestižnom Bel Airu nalaze se neke od najljepših i najluksuznijih kuća, a u toj oazi luksuza svoje mjesto pronašla je i 40 milijuna dolara vrijedna vila koja broji čak 41 kupaonicu

Iznimno arhitektonsko čudo proizvod je dizajnerskog studija Boba Raya Offenhausea, a ova luksuzna rezidencija će sigurno naći mjesto kod nekoga dubljega džepa željnog skupljanja trofejnih nekretnina. Smještena na jednoj od najprestižnijih ulica Bel Aira, ova kalifornijska vila prepuna je elegantnih detalja, visokih stropova s lijepo oblikovanim rubovima, a nudi tri dnevna boravka, pažljivo uzgajani travnjak, teniske terene, pet luksuzno uređenih prostorija za goste, pet glavnih spavaćih soba, prekrasne terase i, da ne zaboravimo, čak 41 kupaonicu.

Uređena vrlo klasično, ali s puno sjaja i luksuznih detalja, ova vila ima čak 30 spavaćih soba, a prodaje se za 40 milijuna dolara, odnosno 225 milijuna kuna. Građena u mediteranskom stilu, na svakom koraku osjeća se luksuz, a stražnji dio kuće krasi bazen, prostrana terasa te pogled na gradska svjetla Los Angelesa te zelenilo. Zanimljivo je i da vlasnik kuće, između svih ostalih fotografija, nije objavio fotografiju nijedne od ukupno 41 kupaonice.