PHILIPS

Philipsova promotivna akcija!

23.03.2012 u 15:19

Bionic
Reading

Zagreb – Nadolazeće uskršnje razdoblje idealna je prilika za svakog gurmana da pokaže svoje umijeće u pripremanju domaćih specijaliteta. Upravo tu radost kuhanja i uživanja u jednostavnoj pripremi kvalitetnih, domaćih delicija Philips želi omogućiti svojim kupcima organiziranjem promotivne akcije u trajanju od 15. ožujka do 15. travnja u sklopu koje će se moći ostvariti kupnja s 20 popusta na cjelokupan asortiman Philipsovih miksera i štapnih miksera

Dizajnirani s naglaskom na kvalitetu izrade i inovativnu tehnologiju, Philipsovi mikseri među najsnažnijima su na tržištu i idealno su rješenje za jednostavno pripravljanje zdrave, ukusne i maštovite hrane. Tako ovaj Philipsov asortiman miksera omogućuje korisnicima uistinu ugodno kulinarsko iskustvo bez stresa bilo da se radi o organiziranoj zabavi, isprobavanju novih receptura ili opuštenom obiteljskom obroku.

ROYAL PHILIPS ELECTRONICS

Royal Philips Electronics iz Nizozemske (NYSE:PHG, AEX:PHI) tvrtka je koja proizvodi raznolika inovativna rješenja namijenjena poboljšanju zdravstvene zaštite i kvalitete života. Kao svjetski lider na području brige za zdravlje, rasvjete te lifestyle proizvoda, Philips ujedinjuje tehnologije i dizajn kako bi kreirao rješenja prema mjeri čovjeka, temeljena na osnovnim potrebama korisnika te u skladu sa sloganom “sense and simplicity”. Sa sjedištem u Nizozemskoj, Philips zapošljava oko 121.000 djelatnika u više od 60 zemalja diljem svijeta.

S ukupnom prodajom od 26 milijardi eura u 2008. godini, tvrtka Philips tržišni je lider na području proizvoda za kućnu njegu, njegu bolesnika s bolestima kardiovaskularnog sustava i akutnim bolestima, energetski učinkovitih sustava rasvjete i novih rasvjetnih uređaja, kao i proizvoda koji poboljšavaju kvalitetu života i zadovoljstvo čovjeka.

Vodeće je ime na tržištima flat televizora, proizvoda za brijanje i njegu muškaraca, prijenosnih uređaja za zabavu te proizvoda za njegu usne šupljine.
Sve vijesti o Philipsu nalaze se na internetskoj stranici www.philips.com/newscenter