ABC Mediteran

Novi ABC sir s okusom zelenih maslina i krastavaca

22.03.2012 u 09:00

Bionic
Reading

Iz linije ABC svježih krem sireva stiže novi okus obogaćen sitno narezanim zelenim maslinama i delikatesnim kiselim krastavcima. Okus svojom lakoćom i svježinom podsjeća na more i ukusnu mediteransku kuhinju, zbog čega je dobio ime ABC Mediteran

Masline su poznate po svojim ljekovitim svojstvima, još iz antičke Grčke, te su vrlo važan sastojak svakodnevne prehrane, kako zbog nutritivnih vrijednosti tako i radi svog posebnog i prepoznatljivog okusa koji oplemenjuje svako jelo. Bogatstvo maslina nezasićenim masnim kiselinama doprinosi snižavanju kolesterola u tijelu.

Abc svježi krem sir Mediteran prirodan je i zdrav proizvod koji ne sadrži konzervanse i aditive. Proizvodi se od domaćeg mlijeka, vrhnja i malo morske soli uz dodatak domaćih
zelenih maslina punjenih paprikom te delikatesnih kiselih krastavaca. Zahvaljujući posebnoj tehnologiji proizvodnje i odabranim sastojcima ABC mediteran je svakako jedinstven okus na našem tržištu.

Mediteranska kuhinja jedna je od najpoznatijih i najcjenjenijih u svijetu, te osvaja laganim, osvježavajućim i zdravim jelima, koja će sada biti još ukusnija i maštovitija uz ABC svježi krem sir Mediteran.