Obitelj i dom SANJA DOLEŽAL:

'Voljeti sebe najteže je na svijetu'

  • Autor: tportal.hr
  • 21.3.2012 12:03:07
  • 21.3.2012 10:04:37

Istaknuvši kako su joj dosadašnja djela Louise L. Hay iznimno pomogla u osobnom razvoju, Tatjana Divjak je napomenula kako i nova knjiga 'Moć žene' te popularne autorice nudi konkretne korake za pomoć

'Moć žene' naziv je nove knjige popularne spisateljice Louise L. Hay koja je sinoć predstavljena u Europskom domu u Zagrebu. Brojne okupljene žene i pokoji muškarac imali su prilike doznati o kakvoj je knjizi riječ, ali i o osobnim iskustvima rasta i samorazvoja Tatjane Divjak i Sanje Doležal.

Istaknuvši kako su joj dosadašnja djela Louise L. Hay iznimno pomogla u osobnom razvoju, Tatjana Divjak je napomenula kako i nova knjiga te popularne autorice nudi konkretne korake za pomoć: 'U knjizi se, među ostalim, nalaze i afirmacije. Katkada znam čuti da su afirmacije bezveze i kada vam to netko kaže, znajte da je riječ o čovjeku koji još nije počeo kopati po sebi. To kopanje po sebi je nužno kako bi se otkrile poruke koje su ostale u nama još od djetinjstva i ograničavaju nas. Sve to treba raščistiti. Ova knjiga daje zadatke koji u tome pomažu. Bez rada na sebi nema napretka!'

S njom se složila i pjevačica Sanja Doležal koja je napomenula kako joj je Louise L. Hay iznimno pomogla tijekom njezina 'kopanja po sebi'. 'Voljeti sebe najteže je na svijetu. A opet, nemoguće je voljeti druge ako ne voliš sebe. Žene su stvorene da budu najmoćnija stvorenja, ali nažalost toga još uvijek nisu svjesne. Upravo zato pozdravljam ovu knjigu koja na to ukazuje i preporučujem je svima', istaknula je Sanja.

Uz brojna pitanja žena iz publike koja su pokazala da itekako postoji interes za teme vezane uz razvoj i rast žena, istaknuto je i kako živimo u vremenu velikih promjena. 'Kada se bojimo gubimo moć. Pomozite promjenama koje se događaju tako da se ne bojite, jer samo hrabra i odrasla osoba može biti moćna žena', naglasila je Tatjana Divjak.

Knjigu 'Moć žene' u Hrvatskoj je izdala Mozaik Knjiga, a riječ je zapravo o vodiču koji konkretnim primjerima može pomoći svakoj ženi da ostvari što kvalitetniji i uspješniji život.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više