Obitelj i dom NE SKRIVAJU TO

Zašto muškarci ne mogu bez mamine kuhinje?

Nema do mamine kuhinje! Na ovaj zaključak svodi se najnovije istraživanje prema kojem čak 55 posto muškaraca priznaje kako radije jedu ono što skuha njihova majka nego njihova partnerica.

Majke u kuhanje ulože više vremena i truda pa muškarci često 'bježe' k njima na obrok. Zanimljivo je što mnogi muškarci to ne skrivaju pred ženama već im to predbace bez obzira na posljedice.

U studiji sudjelovalo je 2000 muškaraca, a njih 75 posto priznalo je kako njihove pritužbe na obroke uzrokuju probleme u vezi. Svaki treći smatra kako njihova majka potroši više vremena i brige u pripremanje jela, a 30 posto požalilo se kako im partnerica radije priprema gotova jela, prenosi Daily Mail.

'Muškarci traže hranu s kojom su i odrasli. Kada požele pravi obrok, obraćaju se majkama. Puno najboljih recepata Britanci su naslijedili od svojih majki', objasnio je Nick Thorogood s televizijskog kanala Food Network UK koji je proveo istraživanje.

Čak 47 posto muškaraca sklono je prigovaranju ako obrok koji im pripremi partnerica nije jednako dobar kao onaj njihovih majki, a svaki deseti sklon je redovitom kukanju zbog loše večere koju je pripremila partnerica.

Majke rijetko serviraju gotova jela, kuhaju raznoliko i uvijek ono što vole njihovi sinovi dok su s druge strane mlade moderne žene sklonije pripremi hrane u mikrovalnoj pećnici kako zbog posla, tako i zbog brige o djeci.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više