ČUVA SVJEŽINU HRANE

Novi Side by Side hladnjak iz Gorenja

14.03.2012 u 15:59

Bionic
Reading

Ukoliko ste u potrazi za novim hladnjakom, možda će sve vaše potrebe i želje zadovoljiti noviteti iz Gorenja

Gorenje je predstavilo nove hladnjake Side by Side, koje odlikuje izuzetna prostornost (540 l neto obujam; 348 l rashladni dio i 192 l zamrzivački dio) s mnogobrojnim ladicama i policama, tehnologijomNo Frost u rashladnom i zamrzivačkom dijelu, funkcijom fotosinteze i regulacijom vlage posude za povrće u rashladnom dijelu. Stilski je vrlo dotjeran izgled unutrašnjosti, a taj dojam pojačava stilizirano LED osvjetljenje.

Side by Side

Hladnjak ima dvije staklene police, tri ladice za povrće, manju ladicu za čuvanje mliječnih proizvoda, dodatne četiri police i policu za maslac i sir u vratima te posudu za jaja.

U dijelu za zamrzavanje postoje dvije staklene police, dvije ladice za pohranjivanje duboko zamrznutih proizvoda, pet polica u vratima i ručni ledomat s ladicom za led.

Ladica Zero’n’Fresh omogućava tri do četiri puta dulje pohranjivanje svježe hrane na temperaturi između -2 °C i +3 °C. Niska temperatura štiti hranu od brzog propadanja, omogućava dulje zadržavanje vitamina i minerala te očuvanje lijepog izgleda hrane.

Primjerena je za pohranjivanje velikih komada hrane, kao i za pohranjivanje pladnjeva s narescima ili slasticama. S gumbom na vrhu ladice izabere se veća ili manja cirkulacija zraka u ladici, a time i viša ili niža temperatura. Preporučena maloprodajna cijena Gorenja je 8.599 kuna