Obitelj i dom SAMO ZA 15 ODABRANIH

Postanite polaznik fotoseminara Fotosofia Weekend u Opatiji

Izvor: Promo fotografije fotosofia , Autor:Anto Magzan
  • Autor: tportal.hr
  • 13.3.2014 10:57:03
  • 2.3.2012 13:22:57

Približava se završni rok prijava na natječaj za besplatni fotoseminar Fotosofia Weekend, koji će se pod stručnim vodstvom Damira Hoyke održati u opatijskom hotelu Ambasador od 20. do 22. travnja 2012.

Seminar na kojem će sudjelovati 15 odabranih kandidata koncipiran je kao kraća, trodnevna verzija poznatog sedmodnevnog seminara Fotosofia.

'Na tradicionalni, sedmodnevni seminar svake se godine prijavi više od sto kandidata, a kako ih zbog koncepta seminara mogu ugostiti samo petnaest, niz kvalitetnih fotografa ne uspije doći u priliku nadograditi svoja znanja i povezati se s ostalim fotoentuzijastima. Stoga mi je izuzetno drago da su Liburnia Riviera Hoteli prepoznali projekt Fotosofia kao vrijedan i odlučili podržati ostvarenje njegovog trodnevnog izdanja u idealnim uvjetima hotela s pet zvjezdica', objasnio je Hoyka.

Polaznike seminara, nakon kraćeg teorijskog treninga, očekuju rad sa studijskom rasvjetom, snimanje tema 'Portret' i 'Art' te završna izložba na kojoj će se svaki od seminarista predstaviti s po tri fotografije.

Kao podrška seminaru i snimanju teme 'Portret' dolazak su najavili ambasadori Fotosofije Rene Bitorajac, Boris Mirković i Tomislav Jelinčić.

Natječaj je otvoren do 22. ožujka 2012. u ponoć, a kako se prijaviti pročitajte na www.fotosofia.info.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više