ŽIVOT U SUNČANOJ KALIFORNIJI

Zavirite u jednostavan dom Paule Abdul

24.02.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Bivša američka pop zvijezda, koja se proslavila hitom 'Opposites Attract', Paula Abdul odlučila je prodati svoju luksuznu vilu te za nju traži 1,9 milijuna dolara, odnosno nešto više od 10 milijuna kuna

Bivša članica žirija u šouu 'American Idol' na prodaju je ponudila svoju luksuznu vilu koja se proteže na 434 četvorna metra te za nju traži gotovo dva milijuna dolara. Bajkovit posjed nalazi se u kalifornijskom Sherman Oaksu, a kuća ima dva kata i pet spavaćih soba i građena je u mediteranskom stilu.

Paulin uskoro bivši dom ima doista sve što bi jedna zvijezda mogla poželjeti – dvostruko stubište, otvoreni kamin, francuske prozore i vrata, vrt i bazen. Međutim, Paula prilikom uređenja, za razliku od mnogih celebrityja, nije pretjerivala, tako da je njezin dom poprilično jednostavan i bez nepotrebnog blještavila.

U uređenju interijera obiluje drvo pa je tako gotovo cijela kuhinja prekrivena drvom, a kuća ima i blagovaonicu, klasično uređen dnevni boravak te četiri kupaonice. U nastavku donje etaže je veliki bazen, terasa te vrt prepun zelenila.