NAGRADNJAČA

Osvojite poklon paket Natura Croatice

20.02.2012 u 11:46

Bionic
Reading

Natura Croatica u suradnji s Kućom magične trave dijeli čitateljima tportala dva poklon paketa koji sadrže mirisnu sol za kupanje s melissom i Eliksir sapun koji je rađen po recepturi Karmelićanske vodice, napitka koji se spravlja od matičnjaka, agruma i savršene kombinacije aromatičnih začina. Svakodnevnim umivanjem ovim sapunom u vama će probuditi energiju, snagu i radost života.

Trgovina Natura Croatica otvorena je u siječnju 2005. i tada je bila jedina trgovina u Hrvatskoj koja se bavi maloprodajom i veleprodajom isključivo prirodnih hrvatskih proizvoda. Otvorena je s namjerom da se popularizira prirodni hrvatski proizvod i da mu se na tržištu osigura mjesto koje mu i pripada te da se prava hrvatska delicija ne ograniči na prodaju po sajmovima.

Brend Kuća magične trave razvio se iz prvobitne ideje o uzgoju ljekovite biljke matičnjaka, za koju se pokazalo da je na tržištu veća potražnja od ponude. Proizvode iz vlastite proizvodnje koji su 100% prirodno uzgojeni i prerađeni (EKO certifikat), pretvorili su u prepoznatljiv autohtoni suvenir te su prisutni u svim prodavaonicama domaćih hrvatskih proizvoda, suvenirnicama, svim značajnijim turističkim destinacijama, spa hotelima, welness centrima i sl., pa tako i u Naturi Croatici.

Nagradna igra traje do petka 24. veljače, 2012., a dobitnici će svoje poklon-pakete moći preuzeti u prodavaonici Natura Croatica u Preradovićevoj 8 u Zagrebu. Rok preuzimanja nagradnog paketa je četrnaest dana od završetka nagradne igre, uz predočenje osobne iskaznice.

Poklon pakete su osvojili:

Ivan Karadža
Zrinka Baklaić