HUMANITARNA AUKCIJA

Pridružite se akciji 'Kreativno srce malom srcu'

17.02.2012 u 15:08

Bionic
Reading

'Kreativno srce – malom srcu' humanitarna je akcija s ciljem sakupljanja novčanih sredstava preko aukcije orginalnih rukotvorina u organizaciji do!tsa i oglasnika Woohoo.hr

Sakupljeni iznos bit će doniran humanitarnoj akciji 'Veliko srce – malom srcu'. Akciju su zajednički pokrenuli najčitaniji domaći magazin za promicanje handmade kulture, magazin do!ts, te najveći regionalni oglasnik rukotvorina, Woohoo.hr.

Na aukciji je ponuđeno 20 artikala, od kojih je većina prezentirana u rubrici 'Handitorial' u valentinovskom izdanju magazina do!ts. Kreativci koji sudjeluju u akciji odlučili su pokloniti svoje rukotvorine, a licitacija za prodaju istih obavlja se preko web stranice magazina do!ts.

Na navedenoj adresi nalaze se svi detalji oko procesa aukcije, odnosno licitacije ponuđenih rukotvorina, kao i fotografije samih rukotvorina. Aukcija traje do subote u podne. Rukotvorine će biti dostavljene najboljem ponuđaču, a sav novčani iznos (minus troškovi poštarine) bit će doniran spomenutoj humanitarnoj akciji.