Obitelj i dom NAGRADNJAČA

Natura Croatica vas nagrađuje

  • Autor: tportal.hr
  • 13.2.2012 11:02:37
  • 8.2.2012 9:37:33

Natura Croatica je ponovno podebljala ponudu šaljivih majica od kojih vam tportal.hr u suradnji s Naturom Croaticom dijeli dvije - 'SApunica' i 'Bronhitis - teže se diše!' - u kompletu s malom, ali vrhunskom delikatesom: rapskom tortom od 40 grama

Natura Croatica brend je koji je prepoznatljiv po širokom izboru hrvatskih rakija i likera, a unazad godinu dana pokrenuli su seriju majica s raznim šaljivim natpisima za koje ponekad morate biti hrabri.

Trgovina Natura Croatica otvorena je u siječnju 2005. i tada je bila jedina trgovina u Hrvatskoj koja se bavi maloprodajom i veleprodajom isključivo prirodnih hrvatskih proizvoda. Otvorena je s namjerom da se popularizira prirodni hrvatski proizvod i da mu se na tržištu osigura mjesto koje mu i pripada te da se prava hrvatska delicija ne ograniči na prodaju po sajmovima.

Dobitnici će svoje poklon-pakete moći preuzeti u prodavaonici Natura Croatica u Preradovićevoj 8 u Zagrebu. Rok preuzimanja nagradnog paketa je četrnaest dana od završetka nagradne igre, uz predočenje osobne iskaznice.

Nagradu su osvojili:

Franjo Crnković (SApunica)
Ivan Taritaš (Bronhitis)Dobitnici će svoje poklon-pakete moći preuzeti u prodavaonici Natura Croatica u Preradovićevoj 8 u Zagrebu. Rok preuzimanja nagradnog paketa je četrnaest dana od završetka nagradne igre, uz predočenje osobne iskaznice.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više