ROMANTIČNO I KUL

Što se sve može kupiti za dom po povoljnim cijenama

30.01.2012 u 08:00

Bionic
Reading

U vrijeme sniženja najviše nas zanima odjeća i obuća pa zaboravimo da i ostale trgovine imaju popuste. Tako je ovo vrijeme idealno da malo opremite kuhinju ili dodate dekorativne sitnice po kući

Sniženja u trgovinama s opremom za kuću također su u punom jeku, a kreću se od 20 do 50 posto. Tako poznati Home Sweet Home ima veliki izbor artikala na sniženju - od pladnjeva, zdjela do posudica za šećer i termosica u jarkim bojama.

Ako vam treba, tamo ćete naći zgodnu staklenu vazu ukrašenu bijelom vijugom za 225 kuna sniženu za 30 posto. Ako ne znate što biste poklonili prijateljici, vaza je idealan odabir, kao i mlinac za papar poznatog Alessi brenda čija je cijena od 445 kuna snižena za 20 posto.

Životni prostor možete malo osvježiti raznim umjetnim cvijećem koje je sniženo u pola cijene. Ako ste više tip za žive biljke, plutajuće svjećice ili na stolu u zimsko doba volite držati limune i naranče, svidjet će vam se velika staklena zdjela koja je snižena na nekih 70 kuna.

Ljubitelji zgodnih rukotvorina neće zaobići Amelie koji je na sniženje stavio nešto manji dio asortimana. Prelijepi fondue set tako je sada na popustu 40 posto od uobičajene cijene od 1285 kuna. Puno povoljnije ćete proći ako se odlučite za duguljastu ukrasnu zidnu sliku čija je cijena prepolovljena sa 298 kuna.

Još jedan idealan poklon je ljupki stalak za nakit u obliku dame koji košta 148 kuna. Ako vam treba još koja zgodna umjetnina da morskom tematikom podsjeti da će ljeto brzo doći, izaberite unikatni drveni zidni rad za 498 kuna. Amelie je poznat po zgodnim detaljima pa tamo možete kupiti čaše u više boja za 36 kuna po komadu.

Sia trenutačno ima rasprodaju cijelog božićnog asortimana među kojim se mogu naći i stvari za svakodnevnu uporabu. Tako imaju okruglu bijelu vazu po 200 kuna ili okvir za slike sa zmijskim uzorkom po 140 kuna. Te će se stvari na policama zadržati još nekoliko tjedana dok ne stigne nova kolekcija. Volite li romantični štih u svome domu onda će vam se svidjeti ljubičasti izrezbareni album za slike u obliku retro fascikla, a cijena mu je 380 kuna. Oni koji više naginju modernom i decentnom looku sebe ili nekoga drugog mogu razveseliti staklenim setom za viski od 490 kuna.

U Zari Home sigurno će svatko pronaći ponešto za sebe. Možete birati lijepe pletene košarice raznih veličina, oblika i boja već od 59 kn. Kao poklon ili lijepi dodatak zdjeli za salatu su velike žlice izrađene u kombinaciji drveta i plastike, a set košta 99 kuna.