Obitelj i dom JADNO DIJETE

Suri Cruise mora učiti scijentologiju pet puta tjedno

  • Autor: G. R.
  • 13.4.2009 20:46:13
  • 12.4.2009 11:31:05

Mala Suri Cruise nakon što sljedeći tjedan proslavi svoj treći rođendan krenut će na učenje scijentologije. Roditelji su je, naime, odlučili poslati u Scijentološku crkvu gdje će pet puta tjedno učiti o toj vjeri

Scijentološka crkva nalazi se u sklopu akademije New Village koju je prošle godine pokrenuo Tomov dobar prijatelj, glumac Will Smith.

U njoj je uvježbano osoblje, a najviše se uči, naravno, o samoj scijentologiji. 'Djeca imaju puno obaveza već od male dobi. Škola ima posebno stroga pravila kad je u pitanju prehrana, pa namirnice moraju biti siromašne ugljikohidratima, soli i šećerom, a preferira se hrana iz organskog uzgoja. Katie je razumljivo malo uzrujana zato što će puno vremena biti odvojena od Suri', rekao je neimenovani izvor.

Katie je pri kraju mučne detoksikacijske dijete da bi lakše mogla zanijeti dijete. Dijeta se sastoji od biljnih napitaka, a čišćenjem organizma izbacuju se toksični sastojci što je mladu glumicu vidno oslabilo zbog čega je navodno propustila i Oscare.

Glumica navodno probleme sa suprugom rješava tako da svaki tjedan napiše svoja priznanja, jer tako nalažu pravila scijentologije. 'Katie mora priznati čak i sitnice poput te da mu je zaboravila reći da se vidjela s nekom prijateljicom. Ako prekrši moralni kod njihova braka, Tomu mora napismeno priznati, detaljno precizirajući koga je i gdje, gdje i kad srela', tvrdi izvor.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više