Obitelj i dom HIGIJENSKE NAVIKE

Koliko često muškarci mijenjaju gaće?

  • Autor: tportal.hr
  • 11.1.2012 16:39:29
  • 11.1.2012 10:53:00

Jedva osam od deset muškaraca mijenja gaće svaki dan, pokazuje najnovije istraživanje koje otkriva 'prljavu istinu' o navikama muškaraca vezanima uz donje rublje

Najnovije istraživanje bavilo se donjim rubljem, a otkrilo je da oko 95 posto žena svakoga jutra odijeva čiste gaćice. Kod muškaraca je situacija znatno drugačija. Naime, gaćice svakodnevno mijenja tek 78 posto muškaraca. Najrjeđe to rade oni koji nisu u braku.

To neobično britansko istraživanje, piše Daily Mail, pokazalo je da 87 posto Britanaca mijenja donje rublje i čarape svakoga dana. Ali pokazalo se da su žene u tome ipak nešto revnije.

'Svi nekako mislimo da je normalno kad se odijevate ujutro uzeti i čiste gaće. No osam od deset muškaraca ne misli tako. Čini se da su higijenske navike oženjenih muškaraca ipak nešto bolje od onih koji nisu u braku', istaknuo je analitičar Richard Caines.

Očito je da žene imaju pozitivan utjecaj na muškarce, barem kada je o odjevnim, ali i higijenskim navikama riječ. Istraživanje pokazuje i da su žene uglavnom zadužene za pranje rublja, a muškarci to čine isključivo kada moraju.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više