tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+15
Pula
+13
Rijeka
-
Zadar
+15
Split
+16
Dubrovnik
+18

MODERNO I TOPLO

Ovako izgleda kuća iz snova

Voigt Brothers Construction po želji klijenata uredili su prizemnicu u mjestu Sarasota na Floridi, a stručnjaci su je ocijenili kao njihovo najbolje djelo dosad

Datum objave:
10.1.2012 7:33

Zadnja izmjena:
10.1.2012 8:59

Iako u tvrtki Voigt Brothers Construction skromno primaju pohvale svojih kolega o uređenju ove prizemnice, čiste linije i jednostavnost kuću čine savršenim mjestom za obitelj i druženje.

Arhitekti smatraju da su za uspjeh uređenja jednako zaslužni i sami vlasnici koji su imali jasnu viziju kako njihov dom treba izgledati.

Unutar kuće vladaju tople i trendi boje, a eksterijer je također vrlo moderno uređen, s bazenom i vrtom za opuštanje. Uz jednostavnu bijelu fasadu i velike palme prizemnica izvana izgleda kao kuća iz snova.

Kolege arhitekti također posebno hvale žutu kuhinju s velikim otokom koji dijeli prostor za kuhanje i boravak, a vama će se možda više svidjeti ultramoderni dnevni boravak ili raskošna kupaonica.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr