Obitelj i dom ZIMSKI UGOĐAJ

Bijela boja - vladarica sezone

  • Autor: tportal.hr
  • 22.12.2011 11:35:57
  • 22.12.2011 10:00:00

Bijela boja simbolizira čistoću, svježinu, lakoću i dobrotu, ali je sinonim i za zimu, hladnoću i daljinu. Prema Feng Shuiju, bijela je boja koja pripada elementu metala

Promo
Posuda za voće inspirirana mjesecom
Njegova energija je jasna, svježa i čista. Bijela je boja početaka, kao i jasnih završetaka. Odlična je za upotrebu bilo gdje u vašem domu, posebno za naglašavanje svjetlijih boja.

Nježnost i krhkost nježnih pahulja često je inspiracija dizajnerima, koji su prirodu prenijeli i u uporabne predmete. Tako u ponudi Stipić Interarta možete pronaći Luster Norm06, dizajnera Simona Karkova, napravljen od plastične folije za žarulju, a Matthias Demacker je dizajnirao posudu za voće inspiriranu mjesecom napravljenu od lakiranog materijala.

Iz kreativne radionice Normana Copenhagena, dizajnera Britta Kornuma, dolazi skulpturalno sjenilo, sastavljeno od 39 dijelova, a za još malo 'zimskog ugođaja' pobrinuli su se u Penti. Točnije, dizajnerica Barbara Sordina osmislila je staklene lampe, iz vana od sjajnog stakla, unutra mat, koje su dostupne u dvije veličine, a podsjećaju na velike grude snijega.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više