JELA OD PILETINE

Otvoren prvi KFC u Hrvatskoj

15.12.2011 u 11:51

Bionic
Reading

Nakon prvog restorana u zagrebačkoj areni, KFC ih planira otvoriti još desetak u iduće tri godine, odnosno između 12 i 20 restorana diljem Hrvatske

KFC (Kentucky Fried Chicken), vodeći svjetski lanac restorana s jelima od piletine, otvorio je vrata svojeg prvog restorana u Hrvatskoj, i to u zagrebačkom Arena Centru. U sklopu ovog restorana KFC će osigurati radna mjesta za 30 zaposlenika, abrojka će se povećavati otvaranjem novih restorana u Hrvatskoj. Naime, KFC u iduće tri godine u Hrvatskoj planira otvoriti između 12 i 20 restorana.


Prvi KFC restoran u Hrvatskoj svečano je otvorio Jacek Trybuchowski, direktor AmResta za Jugoistočnu Europu i tržišta u razvoju. Kompanija AmRest nositelj je franšize KFC-a za hrvatsko tržište. 'Iskreno vjerujemo da će hrvatski građani prepoznati novi i bolji izbor koji im KFC donosi. Mi nudimo svježu hrvatsku piletinu koja nudi jedinstven okus zahvaljujući ručnoj pripremi i našem tajnom receptu. Mi smo razvojna kompanija. Započeli smo s jednim restoranom u Poljskoj, a danas upravljamo s više od 650 restorana u svijetu. Pomoću našeg pristupa 'sve je moguće', danas zapošljavamo više od 20.000 ljudi diljem svijeta te ćemo s istim pristupom u Hrvatskoj zasigurno otvoriti još KFC restorana', istaknuo je Jacek Trybuchowski.

Borislav Slunjski, glavni upravitelj industrije mesa Koka koji je dobavljač KFC piletine u Hrvatskoj, izjavio je da je sva piletina koju isporučuju u KFC proizvedena pod strogim nadzorom kako bi se ispunili visoki standardi koje KFC zahtijeva od svih svojih dobavljača. KFC će na hrvatskom tržištu voditi Robert Sztuka


KFC je međunarodno poznat po svježini svoje piletine pripremljene s istim tajnim receptom koji se sastoji od mješavine 11 biljaka i začina, koji je osnivač KFC-a, pukovnik Harland Sanders usavršio prije više od pola stoljeća