Obitelj i dom CRVENA ČAROLIJA

Pogledajte nevjerojatno praktičan stan od 23 kvadrata

  • Autor: tportal.hr
  • 30.11.2011 7:43:49
  • 30.11.2011 7:43:49

Kada se radi o dizajniranju i uređivanju interijera malih stanova, rastući najnoviji trend je maksimalizacija prostora koja omogućava da i mali stan ime sve potrebne prostorije poput kuhinje, spavaće sobe, dnevnog boravka i radne sobe. Jedno od vrhunskih i dotjeranih idejnih rješenja je i projekt Red Nest kojim je stan od samo 23 kvadratnih metara pretvoren u iznimno funkcionalnih prostor

Zemlje poput Japana i Kine čine velike napore za osmišljavanje ideja oko uređenja malih stambenih prostora s obzirom na sve veći broj urbane populacije koji raste velikom brzinom. No, ovaj nevjerojatni stan nalazi se u Parizu te je djelo dizajnera Paula Coudamyja.

Originalnim projektom naziva Red Nest u maleni stan, od svega 23 kvadratna metra, uspješno je smještena spavaća soba, kućni ured i garderoba. Sigurno se pitate kako je to moguće. Prilikom uređenja ovog malenog stana korištene su najnovije ideje prilikom uređenja interijera koji ne obiluju prostorom.

Krevet i garderoba skriveni su iza mobilne police za knjige koja se vrlo lako miče. Ogledalima, koja su smještena jedno nasuprot drugome, dobiven je osjećaj prostranosti, a na podu stana smješteno je vrlo zanimljivo 'spremište'. Ovaj stan idealan je primjer malenog stambenog prostora čiji nedostatak prostora ne umanjuje kvalitetu života.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više