PO MJERI PRAVOGA MUŠKARCA

Zavirite u nevjerojatni dom Brucea Willisa

24.11.2011 u 11:15

Bionic
Reading

Glumac Bruce Willis ovo raskošno imanje kupio je prije deset godina, kad se razvodio do Demi Moore, no sada ga je odlučilo prodati jer u njemu rijetko boravi. A cijena? Prava sitnica – samo 15 milijuna dolara, odnosno 84 milijuna kuna

I Bruce Willis pridružio se četi holivudskih zvijezda koje prodaju svoje 'suvišne' nekretnine, a osim ovog raskošnog imanja, Bruce Willis posjeduje nekretnine i u Kaliforniji, Montani te na Karibima. Glumac je tako odlučio prodati svoje veliko imanje u Idahu, i to za 15 milijuna dolara. Na prodaju nekretnine koju je kupio prije deset godina, kad se razvodio od Demi Moore, odlučio se jer u njoj vrlo rijetko boravi.

Veliki ranč prostire se na više od 780 četvornih metara, a na njemu se nalazi kuća sa šest soba, bazen, golem vrt s potočićima i ostale blagodati. Kuća se nalazi na samoj obali jezera Flying Heart te ima šest spavaćih soba i sedam kupaonica te se prostire na dvije etaže. U cijelom interijeru kuće prevladava smeđe drvo, tako da je gotovo sav namještaj drveni, a u blizini kuće nalaze se i skijališta, staze za pješačenje te vožnju biciklom. Osim imanja, Willis još od prošle godine prodaje i restoran The Mint koji se nalazi nedaleko kuće te za njega traži 5,9 milijuna dolara.

Glumac koji je navršio 56 godina uskoro će dobiti četvrto dijete i nakon tri kćeri nada se sinu. Prije nego što je njegova mnogo mlađa supruga Emma ostala trudna, rekao je da mu uopće nije važno hoće li s Emmom imati djece jer se uz nju uvijek osjeća odlično.