Obitelj i dom ALISA U ZEMLJI ČUDESA

Vodimo vas na ledenu bajku u Dom sportova - dobitnici

  • Autor: tportal.hr
  • 25.11.2011 14:51:32
  • 17.11.2011 11:46:45

Ledena dvorana zagrebačkog Doma sportova će na dva dana, 29. i 30. studenog, ugostiti jednu od najljepših bajki za djecu i odrasle, 'Alisu u zemlji čudesa'

Kroz fantastičan svijet u koji djevojčica Alisa pada kroz zečju rupu provest će nas klizači iz klizačkog kluba Medo.

Baletnom glazbom, raskošnom rasvjetom, scenografijom i kostimima odvest će školarce i mališane u šarenu zemlju u kojoj je baš sve moguće i u kojoj čudesna igra traje cijele dane.

Pregršt zabave te spektakularne vještine klizača i klizačica, koji sve plesove izvode s nevjerojatnom hrabrošću i gracioznošću, dočarat će bajkovit svijet koji je davne 1865. stvorio engleski književnik Lewis Carroll. Alisa će u svojoj zemlji čudesa upoznati svijet hokeja i naše 'medvjede' koji će je podučiti pravilima igre koju svi toliko volimo.

U tom spektaklu na ledu sudjeluje do stotinjak klizača i klizačica koji sav svoj trud i talent ulažu u savršenstvo izvedbe.

Ledena bajka odigrat će se 29. studenog u 10, 15 i 18 sati te 30. studenog u 10 i 13 sati. Cijena pojedinačne ulaznice je 30, a za grupe 25 kuna.

Tportal.hr i klizački klub Medo vode vas na predstavu 29. studenog u 18 sati i pripremili smo pet puta po dvije ulaznice.

Po dvije ulaznice za 29. studeni u 18 sati, osvojili su:

Suzana Jagušt Kolevski
Martina Kesak
Neven Dujmović
Petra Fraculj
Niko Tudor  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više