MIJENJAJU LI SE MUŠKARCI

Žuži Jelinek predstavila novu knjigu

11.11.2011 u 09:30

Bionic
Reading

Legendarna Žuži Jelinek svoje je mudrosti o odnosima između muškaraca i žena objavila u knjizi 'Mijenjaju li se muškarci'

Poznata šnajderica, modna stilistica i kolumnistica, koja je poznata po svom viđenju muško-ženskih odnosa, svečano predstavljanje knjige 'Mijenjaju li se muškarci' održala je u prostorima Židovske općine.

Osim vesele autorice na promociji je govorio direktor kuće Znanje Zvonimir Čimić, urednica knjige Ivanka Vranković, predsjednik Uprave EPH Ninoslav Pavić te glavna urednica Glorije Dubravka Tomeković Aralica.

'Ono što želim jest da moje čitateljice shvate i prihvate činjenicu, sviđalo im se to ili ne, da su muškarci preokupacija svih normalnih žena, samo je pitanje koja od njih ima hrabrosti to priznati. Pritom ne mislim da im se moraju diviti i uvažavati sve njihove gluposti, ali čak i kad o muškarcima govore ružno, one ih na neki način žele. U svakom slučaju jedno je sigurno - svijet bez muškaraca bio bi dosadan, besmislen pa i neizdrživ', rekla je kroz smijeh Žuži Jelinek

U glazbenom dijelu programa nastupili su Tereza Kesovija i ansambl Lado, a na predstavljanje su došli njezini mnogobrojni fanovi i osobe iz javnog života.