NOVA POSLASTICA

Dođite na predstavu 'Princeza i Žabac'

02.11.2011 u 13:24

Bionic
Reading

Predstava 'Princeza i Žabac', nastala prema poznatoj priči braće Grimm, razveselit će vas ovog vikenda u kazalištu Trešnja

U subotu 5. studenog u 17 sati te u nedjelju 6. studenog u 11 i 17 sati na rasporedu su prve izvedbe 'Princeze i Žapca', nove predstave u Trešnji.

Razmažena princeza izgubi svoju zlatnu loptu i samo joj ružna žaba može pomoći te joj izroni loptu iz bunara, a princeza joj obećava prijateljstvo. No ona ne zna i ne razumije snagu obećanja, kao ni značenje pravog prijateljstva i misli samo na sebe. Čim dobije loptu, zaboravlja na lakomislena obećanja dana žabi.

Kad je otac primora da svoje obećanje ipak izvrši, princeza shvaća dobrotu i velikodušnost svog novog prijatelja i prepoznaje u njemu unutarnju ljepotu. Stoga poljubi žabu, pretvorivši je tako u lijepog princa.

Kako sve završava, vidjet ćete već ovog vikenda, jer vam Trešnja i tportal.hr poklanjaju tri puta po dvije ulaznice za subotu u 17 sati i tri puta po dvije ulaznice za nedjelju u 11 sati.

Predstavu je režirala Nina Kleflin, a uz Neru Stipičević glume Rakan Rushaidat, Damir Klemenić, Daria Knez Rukavina, Višnja Babić i Tony Šestan.

Po dvije ulaznice za predstavu 5. studenoga osvojili su:

Željka Drakulić
Predrag Brlek
Mario Terzić


Po dvije ulaznice za predstavu 6. studenoga osvojili su:

Leonarda Petrovčić
Vlatka Kuzele
Zoran Mravek