Obitelj i dom SOLIDUM INTERIJER CENTAR

Dani soba s popustima na asortiman u iznosu od 5 do 50 posto

  • Autor: tportal.hr
  • 28.10.2011 10:58:21
  • 28.10.2011 8:00:00

U Solidum interijer centru nastavljaju i tijekom studenog s programom 'Tri vesela mjeseca u Solidumu', u sklopu kojeg će se u studenome održavati Dani soba s popustima na navedeni asortiman u iznosu od 5 do 50% i s nagradnom igrom s dnevnim boravkom kao glavnom nagradom, a za koju će dobitnik biti izvučen krajem studenog

Shodno tome, u subotu 05.11.2011. Solidum centar organizira Night shopping sa stilistom, pa će tom prigodom svi zainteresirani kupci imati priliku provesti večer s arhitektom stilistom koji će ih stručno savjetovati o optimalnom odabiru namještaja za njihov dom i pomoći im u odabiru adekvatne opreme za njihov vlastiti dom.

Tijekom subotnjeg Night Shoppinga sa stilistom vrata Solidum centra ostaju otvorena sve do ponoći, umjesto do uobičajenih 20 sati, a sve posjetitelje u kasni noćni sat Centar časti i čašom šampanjca.

Istovremeno, uz Night shopping stilistom u Solidum centru održavaju se tijekom dana i Dani arhitekata i dizajnera. Taj je događaj u Solidum centru postao već tradicionalno jednomjesečno okupljanje arhitekata, dizajnera i posjetitelja, koje se održava svake prve subote u mjesecu, a ponajviše zbog velike zainteresiranosti građana koji dolaze na savjetovanje s fotografijama i tlocrtima svojih životnih prostora, a na temelju kojih zatim zajedno sa stručnjacima planiraju, skiciraju ili predlažu najprihvatljivija i zadovoljavajuća rješenja.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više