Obitelj i dom I BOLJE SE PROVODE

Žene se više dotjeruju za prijateljice nego za partnera

  • Autor: tportal.hr
  • 24.10.2011 10:55:46
  • 24.10.2011 10:33:33

Provedeno istraživanje pokazalo je vrlo zanimljive rezultate – čak trećina žena puno se bolje zabavlja sa svojim prijateljicama nego s partnerom, svaka deseta žena priznaje da tek pred prijateljicama može biti doista opuštena, a većina žena priznaje da se za izlazak s prijateljicama pažljivije uređuje nego za izlazak s partnerom

U istraživanju koje je proveo šoping centar Lakeside u Essexu sudjelovalo je tri tisuće žena, a rezultati su pokazali kako će mnoge žene slobodan dan radije provesti s prijateljicom nego s partnerom, piše New Zealand Herald.

Šest od deset žena više preferira odlazak u kupovinu s prijateljicom nego s partnerom jer smatraju da će im prijateljice uvijek dati bolji i iskreniji savjet. Osim toga, žene su u istraživanju priznale i da se za izlazak s prijateljicama više dotjeruju, pažljivije biraju odjeću te se duže šminkaju i rade frizuru.

Rezultati istraživanja pokazali su i da žene tijekom izlaska s prijateljicama u šoping centar potroše više novca, a žene priznaju da ih prijateljice potiču na kupovinu. Sophie Scott, glasnogovornica šoping centra Lakeside, kaže: 'Nakon napornog radnog tjedna svi žele određeni dio vremena posvetiti sebi te uživati, a žene preferiraju to vrijeme provesti s prijateljicama. Odlazak u kupovinu ili pak samo na kavu može itekako podići raspoloženje ženama.'

Kao omiljen način provođenja slobodnog vremena žene su izdvojile kupovinu, odlazak u wellnes ili pak odlazak na večeru ili ručak uz čašu vina. Rezultati istraživanja pokazuju da žene osjećaju krivnju ako se ne druže dovoljno sa svojim prijateljicama, a čak svaka deseta žena priznala je da se tek u društvu prijateljica osjeća potpuno opušteno, a polovica njih ističe kako s najboljim prijateljicama mogu razgovarati o bilo čemu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više