TROSJEDI I PO 50.000 KUNA

Otvoren prvi Harvey Norman u Hrvatskoj

18.10.2011 u 21:18

Bionic
Reading

Novi raj za šopingholičare doselio je u King Cross na čak 9000 četvornih metara i nudi ekskluzivne brandove

U trgovačkom centru King Cross u Jankomiru u utorak je svečano otvorena prva trgovina svjetskog trgovačkog lanca Harvey Norman u Hrvatskoj.

Od ekskluzivnih i skupih brandova sve do onih prilagođenih prosječnom džepu, sve se to može naći u trgovini ovog australskog branda.

Namještaj, posteljina, kuhinja, audio i video oprema, bijela tehnika samo su neki od proizvoda koje nudi ovaj trgovački lanac koji se u Zagrebu prostire na više od 9000 četvornih metara prodajne površine.

Iz vrlo atraktivne kolekcije branda Modonutti koji je u potpunosti unikatan proizvod, za stol će se morati izdvojiti čak 30 tisuća kuna, a za stolice 3400 kuna. Sjedeća garnitura iz kolekcije LOFS nudi deset godina garancije, ali po cijeni od 48 tisuća kuna.

'Uz stalne partnere, proizvode nabavljamo i kod, trenutno pet lokalnih dobavljača ali s mnogima smo još u pregovorima', rekla je Jo Wieden, generalna direktorica Harvey Normana u Hrvatskoj.

Na svečanom otvorenju bio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je pohvalio brojku od 80 zaposlenih osoba u ovoj trgovini.
Jelena Radan pjesmom je pozdravila sve posjetitelje koji su prošetali trgovinom i družili se na domjenku.

Tijekom cijelog vikenda posjetitelje očekuje zabavni program i prigodni popusti. Otvorenje ovog lanaca zasigurno će ponovo privući kupce i oživjeti posrnuli zagrebački trgovački centar King Cross koji je prema poslovnim rezultatima za 2010. godinu poslovao s čak 268 milijuna kuna gubitka.