SVE ZA NJU

Humanitarni koncert i Dan otvorenih vrata

07.10.2011 u 10:11

Bionic
Reading

Povodom nacionalnog dana borbe protiv raka dojke 7. listopada 2011. godine, i mjeseca listopada kao međunarodnog mjeseca borbe protiv raka dojke, Udruga SVE za NJU! poziva javnost na dan otvorenih vrata koji će se održati 19. listopada od 15 do 19 sati u Centru za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka na adresi Kneza Mislava 10

Na danu otvorenih vrata pronaći ćete sve odgovore o bolesti raka dojke, upoznati se s terapeutima i svim uslugama koje Centar za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka pruža besplatno.

Ujedno, u studenom mjesecu koji se obilježava kao međunarodni mjesec borbe protiv raka, Udruga SVE za NJU! će obilježiti humanitarnim koncertom 7. studenoga 2011. nazivom Moj je život moja pjesma, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske prof. dr.sc. Ive Josipovića.

Na humanitarnom koncertu nastupiti će četiri najuglednija ženska vokala regije - Nina Badrić iz Hrvatske, Maya Sar iz Bosne i Hercegovine, Karolina Gočeva iz Makedonije te Aleksandra Radović iz Srbije – koje će zajedničkim snagama doprinjeti podizanju svijesti javnosti o raku, važnosti prevencije i redovitog pregleda.

Karte za humanitarni koncert biti će dostupne od sljedećeg tjedna po cijeni od 80 kuna i 100 kuna, u dvorani KD Vatroslav Lisinski ili internetskoj stranici www.ulaznice.hr

Sav prihod od prodaje ulaznica od humanitarnog koncerta Moj je život moja pjesma bit će doniran Udruzi SVE za NJU!.

Centar za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka Udruge SVE za NJU! pruža individualnu i grupnu psihološku pomoć, tematska predavanja i radionice, jogu za oboljele, psihoterapiju kroz ples i pokret, te pruža smještaj ženama koje dolaze u Zagreb na liječnje i/ili kontrolu.

Sve usluge Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka su besplatne. Sve dodatne informacije možete pronaći na Internet stranici Udruge – www.svezanju.hr, e-mail adresi: info@svezanju.hr, ili broju telefona 01 6418 765.