Obitelj i dom NOVA KNJIGA LJ. UVODIĆ VRANIĆ

Duhovitim pričama do samospoznaje

  • Autor: tportal.hr
  • 28.9.2011 8:29:33
  • 28.9.2011 8:00:00

Najnovija knjiga Ljubice Uvodić Vranić donosi niz životnih priča koje svakomu mogu pomoći u boljem razumijevanju sebe samih, ali i drugih osoba

'Prijatelju, kako si' naziv je nove knjige poznate hrvatske psihologinje Ljubice Uvodić Vranić koja je sinoć predstavljena pred mnogobrojnom publikom. U vrlo ugodnoj atmosferi posjetitelji su mogli čuti što im donosi nova knjiga koja se sastoji od priča u kojima se svatko može pronaći.

Osim priča, autorica čitateljima nudi i pouke koje mogu pomoći u boljem razumijevanju samih sebe, ali i drugih ljudi te životnih događaja i doživljaja. Sama autorica knjigu je okarakterizirala kao 'ljekovite psihološke razgovore o povjerenju, strpljivosti i suosjećanju'.

Baš kao i prethodne dvije knjige Ljubice Uvodić Vranić – 'Avantura osobne promjene' i 'Kako se dobro posvađati – i ova posljednja rezultat je njezina dugogodišnjeg psihoterapijskog rada s brojnim klijentima pa obiluje mnogim svima poznatim temama koje otvaraju vrata samospoznaji.

Pisana vrlo razumljivim jezikom, knjiga 'Prijatelju, kako si' vrlo duhovito i neposredno opisuje tipične, ali i manje tipične životne situacije. Promociju najnovijeg djela Ljubice Uvodić Vranić pratili su i pjevači gange koji su posjetitelje nakratko podsjetili na staro narodsko pjevanje.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više