POSEBNI JELOVNICI

Po prvi put Tjedan restorana u cijeloj Hrvatskoj!

20.09.2011 u 15:37

Bionic
Reading

American Express Tjedan restorana Hrvatska inspiriran je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona, a cilj mu je približiti kulturu objedovanja u restoranima što većem broju građana

Započele su rezervacije za American Express Tjedan restorana Hrvatska koji će se održati u periodu od 26. rujna do 9. listopada 2011. godine. U akciji sudjeluje više od 100 renomiranih restorana koji zadovoljavaju stroge kriterije organizatora. U navedenom razdoblju restorani gostima nude posebno osmišljene jelovnike. Svaki jelovnik je slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100 kn. Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina. Vrijednost ponuđenih jela u redovitoj je ponudi minimalno 40 posto veća.


Uz želju da se pridružimo svjetskom trendu ispijanja koktela prije večere, u akciju Tjedan restorana Hrvatska uključuju se hoteli visoke kategorije s hotelskim barovima. Pod sloganom 'Na Cocktail u hotel', za vrijeme trajanja akcije Tjedan restorana Hrvatska, hotelski će barovi svakoga dana od 18 do 19.40 sati nuditi koktele po promotivnoj cijeni od 20 do 25 kn. U akciji sudjeluju Palace Hotel Zagreb, The Regent Esplanade Zagreb (Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar), Sheraton Zagreb Hotel (Piano Bar) i ARCOTEL Allegra Zagreb (Joe's Bar).

I ovoga će puta u sklopu American Express Tjedna restorana Hrvatska posebna atrakcija biti 'Pokretne juhe', brendirani kamion s juhama za sve one koji neće stići na ručak u neki od restorana sudionika akcije u Zagrebu. Za njih će restorani svakog dana pripremiti nekoliko vrsta juha po cijeni od 10 kuna.

American Express Tjedan restorana Hrvatska inspiriran je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona, a cilj mu je približiti kulturu objedovanja u restoranima što većem broju građana, promovirati restoransku kulturu, potaknuti interakciju ugostitelja i posjetitelja te oživiti gastro scenu Hrvatske. Više o akciji možete saznati na web stranici www.tjedanrestorana.com ili na Facebook stranici www.facebook.com/Tjedan.restorana