LUKSUZNA VILA U LA-U

Impresivan dom Harrisona Forda vrijedan 13 milijuna dolara

13.09.2011 u 07:46

Bionic
Reading

Glumački par Harrison Ford i Calista Flockhart kupili su u Brentwoodu u Los Angelesu za gotovo 13 milijuna dolara dom sa sedam spavaćih soba i devet kupaonica, a imanje se proteže na gotovo 1.300 kvadratnih metara

Harrison Ford i njegova žena Calista Flockhart (poznatija kao Ally McBeal) kupili su u prosincu 2010. vilu za 12.650.000 dolara u skrivenom dijelu Brentwooda. Bračni par je izgleda ipak dobro prošao jer je još u ožujku iste godine kuća bila procijenjena na 15.895.000 dolara.

Kuću koja je u centralnom dijelu obložena pločama od cedra okružuje 1.300 kvadratnih metara posjeda, dok sama vila sadrži sedam spavaonica, devet kupaonica, šest kamina. U stražnjem se dvorištu nalazi odvojena kuća s velikom salom za projekcije i apartmanima za goste.

Tradicionalna vila izgrađena je u kolonijalnom stilu i sastoji se od nekoliko krila, a do nje se dolazi prilazom koji čuvaju vrata s elektronskim otvaranjem. Neveliko predsoblje se otvara u grandioznu dvoranu koja osim prizemlja s visokim stropovima obuhvaća i kat kuće. Dnevni boravak razbijen je s nekoliko vrata, a blagovaonica gleda na stražnje dvorište, od kojeg je razdvojena francuskim balkonima.

Osim toga, u kući je uređena knjižnica, golema soba za igranje, kuhinja prelazi u sobu za doručak, a sve to sa stražnje strane okružuju bazen i spa.