Obitelj i dom NAGRADNJAČA

Natura Croatica nagradila

  • Autor: tportal.hr
  • 9.9.2011 10:20:12
  • 5.9.2011 10:30:20

Natura Croatica je unazad godinu dana podebljala ponudu šaljivih majica od kojih vam tportal.hr u suradnji s Naturom Croaticom dijeli dvije - Burex i Al Capone - nemoj da ti ja platim rakiju! - u kompletu s drvenim stalkom sa šest epruveta za rakije!

Natura Croatica brend je koji je prepoznatljiv po širokom izboru hrvatskih rakija i likera, a od nedavno su počeli sa serijom majica s raznim natpisima vezane za ove domaće proizvode.

Trgovina Natura Croatica otvorena je u siječnju 2005. i tada je bila jedina trgovina u Hrvatskoj koja se bavi maloprodajom i veleprodajom isključivo prirodnih hrvatskih proizvoda. Otvorena je s namjerom da se popularizira prirodni hrvatski proizvod i da mu se na tržištu osigura mjesto koje mu i pripada te da se prava hrvatska delicija ne ograniči na prodaju po sajmovima.

Dobitnici će svoje poklon-pakete moći preuzeti u prodavaonici Natura Croatica u Preradovićevoj 8 u Zagrebu. Rok preuzimanja nagradnog paketa je četrnaest dana od završetka nagradne igre, uz predočenje osobne iskaznice.

 natura croatica  natura croatica  natura croatica


Više informacija potražite na www.naturacroatica.hr.

Majicu 'Al Capone - nemoj da ti ja platim rakiju' i drveni stalak za epruvete sa šest epruveta za rakiju je osvojila Marija Magaraš Vojvodić.

Majicu 'Burex' i drveni stalak za epruvete sa šest epruveta za rakiju je osvojila Helena Stančić.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više