RASKOŠ VRIJEDNA 9 MIL. DOLARA

Zavirite u vilu bez koje će ostati Burt Reynolds

19.08.2011 u 07:09

Bionic
Reading

Zbog duga od 700 tisuća dolara, sud je Burtu Reynoldsu oduzeo vilu na Floridi koja, između ostaloga, ima kinodvoranu koja 24 sata dnevno pušta njegove filmove

Kinodvorana samo za najveće fanove lika i djela Burta Reynoldsa tek je kap u moru raskoši i kiča vile na Floridi od koje se slavni glumac morao oprostiti, a koju možete dobiti i vi za paprenih osam milijuna i 995 tisuća dolara.

Što dobivate za te novce? Veliko imanje tik do jednog od morskih rukavaca, helidrom, bazen sa šarmantnom vrtnom kućicom te vilu ispunjenu raznobojnim predmetima u kojoj dnevni boravak nema jedan ili dva, već četiri velika kauča. Nismo sigurni dobijete li za taj novac i čudnovati par koji pozira gotovo na svakoj fotografiji, no danas je ionako, kao što znate, sve na prodaju.

U svakom slučaju, ako ste fan Burta Reynoldsa te vam ne smeta njegova pojava 24 sata dnevno na kinoplatnu, mnoštvo boja svuda okolo i čudnovati par u kutku svakog prostora, usto vam na bankovnom računu leži devet milijuna dolara viška, imate jedinstvenu priliku postati vlasnik vile slavnog glumca.