JUPI!

Pčelica matineje vraćaju se u kino Europa

18.08.2011 u 12:03

Bionic
Reading

Sad, kad ste vratili s mora i možda vam se čini da u Zagrebu i nije tako lijepo, ova će vas vijest jako razveseliti - Pčelica matineje vraćaju se na veliko platno kina Europa!

Ove subote, 20. kolovoza u 11 sati, Pčelica matineja je film 'Čarobno srebro'. Norveški dječji film autora Katarine Launing i Roara Uthauga donosi nam priču o čarobnom svijetu gnomova koji su odgovorni za prijelaz dana u noć. Princeza Plava ruža kreće na veličanstveno putovanje kako bi vratila srebro kojim će izbaviti svijet iz vječne tame. Film sadrži hrvatski titl i namjenjen je djeci starijoj od šest godina.

Još jednom podsjećamo i na veselu audiciju koju su pokrenuli Kino Europa i Zagrebačka banka kako bi malim filmoljupcima pružili priliku da još aktivnije sudjeluju u jutarnjim dječjim programima Pčelica matineja.

Svi klinci u dobi od 6 do 12 godina mogu ispuniti prijavnicu za audiciju za najavljivačice i najavljivače Pčelica matineja! Audicija će se održati 17. rujna, a prijave traju do 10. rujna. Osim prijavnice, svi kandidati za audiciju imaju mali zadatak - pripremiti tekst o svom najdražem filmu, od svega nekoliko rečenica koji će pročitati na audiciji.

Prijavnicu možete potražiti u kinu Europa ili se možete prijaviti putem online prijavnice na www.kinoeuropa.hr.

Sljedeća Pčelica matineja održat će se u subotu, 27. srpnja, kada ćemo prikazivati Male leteće medvjediće koji su sinkronizirani na hrvatski i namijenjeni svim uzrastima!