Obitelj i dom NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Početak škole je lak ako si Emmezeta đak!'

  • Autor: tportal.hr
  • 9.8.2011 8:58:51
  • 9.8.2011 9:00:00

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja ispunjavaju kratku anketu, prijavljuju se na nagradnjaču Emmezete, ispunjavaju svoje osobne podatke, odabiru jedan od ponuđenih odgovora i obzirom na odgovor šalju kratak odgovor na nagradno pitanje 'Zašto baš ja trebam osvojiti prijenosno računalo?' te ispunjavaju anketu do kraja. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Vanda Christ (Emmezeta), Dino Izetbegović (Prodaja tportal.hr) i Ivana Turčinov (Emmezeta). Dodijeliti će se šesnaest (16) nagrada, prema ocjenama žirija (u rasponu od 1 do 5). Prijavom u nagradnjaču, sudionik pristaje da u email sandučić povremeno dobiva newsletter Emmezete.

2) Kako sudjelovati?

Registracija se vrši na stranici Emmezete, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela), na stranici Emmezete potrebno je ispuniti anketu.

3) Rokovi


Trajanje natječaja: od 9. kolovoza zaključno s 11. rujna. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 15. rujna 2011.

4) Nagrade

1-2. Notebook Lenovo G575GI (2799,99kn x 2 kom)
3. Function pisaći stol (399,99 kn)
4-6. Bežična tipkovnica Lenovo N5901A (359,99kn x 3 kom)
7. Anatomska školska torba 2u1 (349,99kn)
8. Anatomska školska torba (299,99kn)
9-13. Optički miš Lenovo N30 (149,99kn x 5 kom)
14. Pernica Explore (59,99kn)
15. Stolna svjetiljka (49,99Kn)
16.Pernica Smile (34,99kn)

Ukupna vrijednost nagrada je 8.624,84 kn.

5) Preuzimanje nagrada

Nagrada se preuzima u najbližem prodajnom centru Emmezete: Zagreb, Osijek ili Split ili u dogovoru s priređivačem. Rok za preuzimanje nagrada je 30 dana od dana objave dobitnika. Troškovi dostave nisu uključeni u samu nagradu. U slučaju da je dobitnik maloljetan, nagrade preuzimaju roditelji ili staratelji.

6) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i Emmezeta mogu i smiju koristiti podatke korisnika u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

Emmezeta ima pravo koristiti e-mail adrese korisnika za slanje službenog newslettera, te broj mobitela za slanje promo sms poruka.

Naknadno se može izvršiti provjera valjanosti autorskog prava prijavljenog rada.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i Emmezete) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac. Eventualne troškove dostave snosi dobitnik.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi na
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više