POKAŽI STOPALA !

Hansaplast proizvodi za njegu stopala

15.07.2011 u 16:30

Bionic
Reading

Iako je ljeto vrijeme za pokazivanje lijepih i njegovanih stopala, treba biti svjestan činjenice kako stopala treba njegovati čitavu godinu. Međutim, vrućina, bose noge i ljetne sandalice zahtjevaju posebniju pripremu i pažnju. Hansaplast je stručnjak za rješavanje problema žuljeva, kurjih očiju, tvrde i zadebljale kože, te neugodnih mirisa stopala

Evo nekoliko praktičnih savjeta koji će vam omogučiti da s ponosom pokažete stopala:

Uslijed visokih ljetnih temperatura stopala su sklona naticanju tijekom dana. Zato nove cipele kupujte poslijepodne ili navečer. Cipele bi od prvog trena trebale dobro pristajati i biti udobne. Kako bi pojavu žuljeva i mjehura, kod nošenje novih cipela, sveli na minimum na mjesta trenja nanesite tanak sloj Hansaplast gela za zaštitu od žuljeva.

Najljepše cipele često su i manje udobne, ponekad nas stišću i zato dobijemo bolne žuljeve. Obični flasteri katkad ne pomažu, ne lijepe se dobro, te su upadljivi. Predlažemo da uvijek sa sobom imate Hansaplast SOS flastere protiv žuljeva i mjehura od sada pakirane u atraktivnu kutijicu koja je zaista prikladna za svaku torbicu.

Cipele vas mogu nažuljati u najnezgodnijem trenutku, ali SOS flasteri zbog svog silikonskog jastučića ublažavaju bol i uz hidrokolidnu tehnologiju potiču ubrzani proces zacijeljivanja. Izuetno čvrsto prijanjaju uz stopala, tako da nesmetano možete nastaviti svoju utrku s vremenom.

Važno: nikad nemojte otvarati žulj ili mjehur, jer koža iznad žulja štiti od infekcija.
Ako se žulj slučajno otvori, nemojte ukloniti vanjski sloj kože.

Ako je koža vaših stopala pod stalnim pritiskom jer provodite većinu vremena na nogama ili nosite neprikladnu i usku obuću, reagirat će formiranjem otvrdnute kože koja će se pretvoriti u kurje oko s tvrdom sredinom koja pritišće dublje prema osjetljivoj koži, pa se tada javlja bol. Pomozite si Hansaplast flasterima protiv kurjih očiju koji štite mjesto pritiska, a salicilna kiselina omekšava tvrdu kožu i pomaže pri otklanjanju kurjih očiju.

Napetim stopalima potrebna je intenzivna njega koja vašoj koži pruža dodatnu hidrataciju, potrebnu kako bi opet bila meka i fleksibilna. Nakon dugog dana provedenog na nogama, probajte nježnu masažu stopala koja će oživjeti
vaša osjetila s Hansaplast Velvet Feet intenzivnom kremom za stopala s urejom koja zadržava vlagu u koži.

Ukoliko vam je koža na petama u zaista lošem stanju prije spavanja na stopala nanesite Hansaplast Repair&Care mast za njegu stopala i preko navucite čarape. Uz pantenol i bisabolob za regeneraciju kože vaša će stopala ujutro biti meka i izgledati zdravo i njegovano.

I za kraj, pobrinite sa da vaša stopala osim što izgledaju lijepo isto tako i mirišu. Izvrsno antibakterijsko djelovanje iona srebra u Hansaplast Silver Active spreju za stopala reducira znojenje stopala i sprječava razmnožavanje mikroorganizama koji uzrokuju neugodan miris stopala. Sprej sadrži blagu formulu bez alkohola.
Svjež miris stopala možete održavati i Hansaplast FRESH Active dezodoransom za stopala koji osvježava i hladi mirisom limuna.

Za više informacija o Hansaplast proizvodima posjetite: www.hansaplast.com.hr