HUMANITARNA AKCIJA

Dres Barcelone na aukciji tportal.hr-a i UNICEF-a

15.07.2011 u 10:05

Bionic
Reading

Ususret utakmici Barcelona – Hajduk, koja će se održati 23. srpnja na Poljudu, UNICEF i tportal.hr organiziraju jedinstvenu nogometnu humanitarnu aukciju čiji su prihodi namijenjeni jednoj od vrijednih UNICEF-ovih akcija

Barca je samo za ovu prigodu osigurala jedan dres s potpisima igrača, uključujući i nogometnog virtuoza i UNICEF-ovog ambasadora dobre volje Lea Messija.

Na aukciji se može kupiti i originalni poster FC Barcelone, također s potpisima svih igrača. Početna cijena nogometnog dresa je 500 kuna, a postera 150 kuna

Aukcija počinje 18. srpnja u devet sati i završava 22. srpnja u podne. Sav prihod ove aukcije namijenjen je UNICEF-ovoj akciji 'Stop nasilju među djecom!'. U aukciji možete sudjelovati ako ste punoljetni i imate prebivalište u Lijepoj Našoj.

Kako sudjelovati u aukciji

Na web adresi http://unicef.tportal.hr/ upisujete iznos koji želite ponuditi, a koji mora biti veći od maksimalnog ponuđenog iznosa navedenog na stranici. Nakon unosa ponude, vaša kreditna kartica bit će autorizirana na ponuđeni iznos, a po završetku aukcije bit će terećena samo kreditna kartica dobitnika aukcije. Sve ostale autorizacije bit će otkazane.