STARINSKI ŠTIH

Pogledajte dom pjevačice Taylor Swift

15.07.2011 u 09:53

Bionic
Reading

Iako ima tek 21 godinu, pjevačica Taylor Swift dobila je mnoga priznanja za svoj rad pa ne čudi što se odlučila za još ljepšu i bolju kuću, dok staru prodaje za 72 milijuna i 500 tisuća kuna

Zvijezda country glazbe cijenu je povisila za samo pola milijuna kuna u odnosu na staru cijenu kuće. Veliko imanje nalazi se u Nashvilleu, a kuća je velika oko četiri tisuće kvadrata.

Raskošna kuća koju krase crvene ciglice izvana izgrađena je i uređena u starinskom stilu s tapetama u sobama i puno otvorenog prostora.

Ima četiri spavaće sobe, pet kupaonica te glavni i sporedni apartman. Uz nekoliko kamina, kuća ima originalne drvene podove i rukom ukrašene i izrezbarene drvene dijelove stropa.

Veliku kuhinju s mramornim radnim površinama i aparatima od čelika krase francuski prozori kroz koje dopire puno svjetlosti.Vanjski vrt ima popločenu terasu, zidani roštilj i vodenu fontanu. Dobitnica Grammyja nije puno preuređivala kuću i ostavila je većinu prostora kako je bio 1920. godine kad je kuća izgrađena.

Uz kuću u Nashvilleu, Taylor je vlasnica imanja na Beverly Hillsu i u Los Angelesu.