Obitelj i dom SNAŽNA FORMULA

Persil Active Tabs - nova dimenzija pranja

  • Autor: tportal.hr
  • 12.7.2011 10:37:36
  • 12.7.2011 9:00:00

Većina ljudi danas vodi vrlo aktivan i pomalo iscrpljujući način života - svi traže najzgodnije rješenje koje bi im pomoglo da se lakše nose s dnevnim obvezama, bez gubitka kvalitete učinjenoga. Upravo iz tog razloga Henkel je na hrvatskom tržištu predstavio inovaciju u proizvodnji deterdženata. Nove tablete za pranje rublja Persil Active Tabs predstavljaju uzbudljiv novi proizvod koji sadrži snagu uklanjanja mrlja Persilovog deterdženta u prahu u kompaktnom obliku tableta, praktičnom za uporabu

Dostupne u običnom pakiranju i varijanti za pranje obojane odjeće, Persil Active Tabs savršen su izbor za ljude koji traže praktičnost bez kompromisa po pitanju kvalitete. Persil Active Tabs kombiniraju praktičnost sa snagom čišćenja, u novoj inovativnoj formi s unaprijed doziranim tabletama kako bi potrošači mogli uživati u savršenoj čistoći i praktičnom pakiranju.

S novom snažnom formulom, Persil Active Tabs donose snažniju moć pranja i uklanjanja mrlja od deterdženata u prahu te veću snagu od ostalih unaprijed doziranih deterdženata. Dvofazne tablete koje sadrže izbjeljivač, nude snažno i djelotvorno sredstvo za uklanjanje mrlja s apsolutno svakim pranjem. Tablete brzog djelovanja rastapaju se unutar 30 sekundi tako da mogu brže 'krenuti na posao' tijekom svakog ciklusa pranja. Kako su održivog formata, Persil Active Tabs sadrže i manje otpadnog materijala.

Testovi pranja dokazali su kako Persil Active Tabs imaju jednaku snagu pranja kao i tradicionalni detrerdženti na koju su korisnici Persilovih proizvoda navikli već generacijama. Za optimalnu čistoću, dvofazne tablete uključuju bijeli dio, koji sadrži snažne aktivne sastojke  i slobodne radikale. Za drugu fazu pranja, standardna varijanta uključuje plavi dio koji sadrži  izbjeljivač za savršeno uklanjanje svake mrlje. Varijanta za pranje rublja u boji uključuje i  ružičasti dio koji otpušta inhibitore za očuvanje najdražih boja tijekom pranja.

Tablete se mogu staviti i u poseban pretinac perilice, za optimalnu razgradnju deterdženta ili mogu biti smještene direktno u bubanj, prije nego što se napuni rubljem kako bi se postigla maksimalna snaga pranja. Dostupne u Persilovoj standardnoj i 'color' varijanti, Persil Active Tabs dolaze u tri različita pakiranja za 15, 32 ili 47 pranja.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više