ODMORITE SE - PRETPLATITE SE!

Osvojite milijune dok ste na ljetovanju

11.07.2011 u 11:00

Bionic
Reading

Ne propustite odigrati omiljene brojeve Lota pretplatom i do osam kola unaprijed

Da biste se na godišnjem odmoru zaista i odmorili, ne zaboravite isključiti glačalo, platiti račune te odigrati omiljene Loto ili Keno brojeve. To možete učiniti i do dva mjeseca unaprijed za kola Lota 6/45, dok Loto 7/ 39 možete igrati mjesec dana unaprijed, odnosno osam kola po svakoj igri. Keno brojeve možete igrati sedam kola unaprijed.

Ukoliko igrate na prodajnom mjestu, pronađite na desnoj strani jednostavnih i sistemskih pomoćnih listića za igre Loto 7/39 i 6/45 kvadratiće s brojevima od dva do osam. U kvadratiću označite znakom X koliko kola unaprijed želite odigrati, nakon uplate listića prodavač će vam izdati potvrde o uplati. Dobit će te potvrdu za svako unaprijed odigrano kolo.

Ukoliko igrate na internetu kvadratiće možete pronaći iznad izabranih brojeva. Klikom miša na kvadratić s brojem pretplate odabirete broj kola pretplate. Potvrdu o odigravanju pretplate putem interneta potražite na svom HL računu u dijelu 'povijest igara'. Isto vrijedi i za Keno igru osim što kvadratići sadrže brojeve od dva do sedam.

 

 

Pretplata je idealno rješenje za sve igrače koji iz kola u kolo sreću love istim brojevima. Za vrijeme vaših godišnjih odmora, putovanja i drugih okolnosti koje vas sprječavaju u igranju omiljene igre ne propustite nijedno kolo.