Obitelj i dom SPONZORUŠE

Čak 55 posto muškaraca oženilo bi se samo zbog novca!

Izgleda da je financijska sigurnost postala prioritet neovisno o tome je li riječ o ženama ili o muškarcima

Za ulazak u brak danas više nije potrebna ni ljubav, ni romantika, ni povjerenje... Iako se o sponzorušama najčešće govori u ženskom rodu, ni tu više nema pravila! Novo istraživanje šokira otkrićem da bi se čak 55 posto muškaraca oženilo samo radi – novca. I pri tome ne biraju žene, nije im bitan njihov izgled kao ni godine ili inteligencija!

Izgleda da je financijska sigurnost postala prioritet neovisno o tome je li riječ o ženama ili o muškarcima.

Sve zbog ekonomske krize

Stručnjaci smatraju da su muške sponzoruše rezultat ekonomske krize, ali i žena koje ganjaju karijeru i pri tome jako dobro zarađuju, prenosi portal Mirror.co.uk. Zabrinjavajuće je što je tek 29 posto žena oprezno te bi od potencijalnog partnera tražilo da potpišu predbračni ugovor.

Naime, taj dokument žene ne smatraju nimalo romantičnim. Ugovor koji definira kako se dijele sredstva i imovina pri razvodu bitan je za 14 posto žena, a 24 posto ih smatra da narušava romantiku.

Umjesto srca – glava

'Muškarci se danas žene i pri tome misle glavom, a ne srcem. Došlo je do velikih i oštrih promjena u ulogama i očekivanjima', zaključila je psihologinja Beverley Stone te dodala da muškarci danas traže bogatu partnericu koja im može ponuditi financijsku sigurnost.

Bilo ljubavi ili ne, osiguravatelji pozivaju na oprez.

'Zaštititi svoje financije prije sklapanja braka od velike je važnosti', kažu u osiguranju More Then, koje je provelo ovo zanimljivo istraživanje.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više