Obitelj i dom AUDICIJA ZA MALIŠANE

Postani glasnik Pčelice Maje

  • Autor: tportal.hr
  • 28.6.2011 13:45:52
  • 28.6.2011 13:04:35

Svi mali filmoljupci, a posebno oni koji vole veselu Pčelicu Maju, pozvani su da se prijave na audiciju za najavljivače i najavljivačice dječjih Pčelica matineja

Kino Europa i Zagrebačka banka odlučili su pokrenuti veselu audiciju da bi malim ljubiteljima crtića i filmova pružili priliku da još aktivnije sudjeluju u jutarnjim dječjim programima Pčelica matineja.

Naime, ovim putem pozivaju se svi klinci i klinceze da ispune svoju prijavnicu za audiciju za najavljivačice i najavljivače Pčelica matineja. Audicija će se održati 17. rujna, a prijave traju do 10. rujna.

Prijavnicu potražite na www.kinoeuropa.hr ili u kinu Europa na poleđini letka Pčelica matineja. Prijaviti se mogu svi mali filmoljupci u dobi od šest do 12 godina. Osim prijavnice, svi kandidati za audiciju imaju mali zadatak – pripremiti tekst o svom najdražem filmu od svega nekoliko rečenica, koji će pročitati na audiciji.

O daljnjem tijeku audicije svi kandidati bit će obavještavani pomoću podataka koje navedu u prijavnici.

Audicija će se održati u veseloj atmosferi u kinu Europa, a o deset najavljivač(ica) koji će u narednim mjesecima najavljivati Pčelica matineje odlučit će četveročlani žiri sastavljen od predstavnika Zagrebačke banke, kina Europa te jednog profesionalnog glumca/voditelja. Za audiciju se moguće prijaviti već na sljedećoj Pčelica matineji koja će se održati 2. srpnja u 11 sati.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više