NAGRADNJAČA

Yellow and blue – organski oraščići za pranje rublja - dobitnici

28.06.2011 u 09:47

Bionic
Reading

Predstavljamo vam novitet na hrvatskom tržištu: oraščiće Yellow & Blue za pranje rublja. Ove organske oraščiće za pranje rublja žene u Indiji i Nepalu koriste već dugi niz godina i za osobnu njegu te se njihovim otkupom potiču mogućnosti za bolji i kvalitetniji život tamošnjih stanovnika koji marljivo sakupljaju oraščiće. A Tportal.hr i Biovega ovom prilikom svojim čitateljicama poklanjaju dva paketa

Oraščići za pranje rublja plodovi su stabla Sapindus mukorossi koje raste na brežuljcima Himalaje u Indiji i Nepalu. Prirodna su i vrlo efikasna zamjena za kemijske deterdžente. Koriste se za pranje rublja i odjeće, čuvaju njihovu boju, a idealni su za osjetljive tkanine kao što su lan, vuna i svila. Isto tako, idealan su izbor za osobe sklone alergijama i problemima s kožom.

Ljuske oraščića sadrže saponin, prirodni deterdžent koji djeluje kao prirodni sapun. Naime, saponin se rastapa u vrućoj vodi i stvara sapunicu. Ovaj je proizvod biorazgradiv i bez mirisa, a vašem rublju daje prirodnu mekoću, i to bez upotrebe omekšivača. Osim svih navedenih prednosti, vrlo su ekonomični i puno isplativiji od običnih deterdženata jer je za jedno pranje potrebno svega nekoliko oraščića, a kilogram oraščića bit će vam dovoljan za 180 do 250 pranja.

Oraščići Yellow & Blue za pranje rublja mogu se kupiti u trgovinama zdrave hrane i bio&bio trgovinama.

Poklone su osvojili:

Ivana Lozić
Vedrana Gazivoda

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.