NE PROPUSTITE MATINEJE PČELICA !

'Profesor Baltazar' i 'Izgubljeno blago' u kinu Europa

08.06.2011 u 10:58

Bionic
Reading

Nadolazeći vikend donosi nam čak tri matineje Pčelica za najmlađe filmoljupce, a sve mališane i njihove roditelje 11. lipnja očekuje omiljeni 'Profesor Baltazar', a 12. lipnja film 'Izgubljeno blago'

U subotu, 11. lipnja, na velikom platnu kina Europa pozdravit će vas 'Profesor Baltazar' sa svojim nezaboravnim avanturama na čak dvije projekcije, u 11 i 12 sati, a u nedjelju, 12. lipnja u 11 sati

na programu je danski film 'Izgubljeno blago vitezova templara' redatelja Kaspera Barfoeda.

'Izgubljeno blago vitezova templara' donosi priču o trinaestogodišnjoj Katrine koja ljeto provodi na baltičkom otoku Bornholmu. Uz pomoć dvojice prijatelja, Nisa i Mathiasa, upušta se u otkrivanje tajne izgubljenog blaga koje su vitezovi templari zakopali u Srednjem vijeku. Film 'Izgubljeno blago vitezova templara' namijenjen je djeci starijoj od devet godina te ima hrvatski titl. Besplatne projekcije za najmlađe filmoljupce rezultat su suradnje kina Europa i Zagrebačke banke.

Program:
- subota, 11. lipnja – 'Profesor Baltazar' – projekcije u 11 i 12 sati
- nedjelja, 12. lipnja – 'Izgubljeno blago vitezova templara' u 11 sati

Za roditelje malih filmoljubaca osmišljena je i dodatna pogodnost. Naime, roditelji čija djeca mogu i žele sama biti u kinodvorani za vrijeme projekcije moći će razmijeniti brojeve mobitela s dežurnim osobljem, apsolventima Pedagoške akademije, s kojima će u slučaju potrebe moći stupiti u kontakt.

Sljedeća Pčelica matineja održat će se u subotu 18. lipnja, kada će se prikazivati legendarni Mali leteći medvjedići te u nedjelju, 19. lipnja, kada je na rasporedu film 'Tajna Kellsa', animirana kombinacija magije, fantazije i keltske mitologije.

Raspored Pčelica matineja do kraja lipnja dostupan je na www.kinoeuropa.hr