STIŽE BEBA

Boris Novković i supruga čekaju drugo dijete

07.06.2011 u 19:48

Bionic
Reading

Pjevač je priznao da ga dvogodišnji Noa već sada lako raznježi, a bude li drugo dijete kći, tek ona će znati ‘srediti’ tatu

'Istina je, Lucija i ja čekamo drugo dijete' , potvrdio je Boris Novković ne želeći više govoriti o sreći u njegovoj obitelji, o kojoj već neko vrijeme bruji domaća estrada.

Njegova supruga Lucija tri je mjeseca trudna i potkraj godine njihov sin, dvogodišnji Noa, dobit će brata ili sestru. Boris kaže da ne želi razgovarati o privatnom životu, no nema dvojbe da prinovu u kući Novkovići jedva čekaju.

To više što je prije rođenja svog prvog sina, kad je supruga Lucija bila u petome mjesecu trudnoće, Boris rekao: 'Konačno sam spreman za tu odgovornu ulogu i jako sam sretan što ću postati otac', Ni onda nije bio raspoložen da veselu vijest dijeli s medijima. No tada ih je 'otkrio' Lucijin trudnički trbuščić.

'Drago mi je da smo to tako dugo uspijevali skrivati od javnosti. Prema narodnom običaju, nismo željeli slaviti nešto za što još nismo bili sigurni da će se dogoditi', govorio je tada, a mišljenje nije promijenio ni sada.

Ipak, upravo za Večernji list nedavno je priznao kako ga mali Noa jako raznježi pusom i osmijehom.

'Mami da pokoju pusu, a meni nasloni lice da ja njemu dam pusu. Kupuje me osmijehom, ima taj iskreni, nevini osmijeh koji se ne može naučiti. Onaj koji ide iznutra. Zanimljivo mi je promatrati ga. Volio bih da uvijek zadrži taj osmijeh', rekao nam je Boris i dodao kako se već sad vidi s kime će Noa, kad poraste, lakše na kraj.
'Veći sam autoritet, moje ‘ne’ zvuči drukčije. Ali veza s mamom još je uvijek – područje jednog bića', kaže Novković.

Dobije li Noa sestricu, nema sumnje da će Boris, kao tvrdi horoskopski Jarac, potpuno omekšati jer, poznato je, kćeri su kraljice očevih srca.