Novost iz Dr. Oetkera

Slane i hrskave Ancel grickalice

03.06.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Dr. Oetker je hrvatskim potrošačima predstavio nove proizvode u svojoj ponudi, jedinstvene hrskave Ancel grickalice proizvedene prema originalnoj tradicionalnoj francuskoj recepturi. Neodoljive Ancel grickalice svojim su prirodnim sastojcima, bez aditiva i konzervansa zdrav zalogaj, slanog hrskavog okusa koji jamči užitak i zabavu za cijelo društvo. Na svakom mjestu, u svako vrijeme, Dr. Oetker Ancel grickalice atmosferu će učiniti još zabavnijom i opuštenijom

Dr. Oetker Ancel grickalice proizvode se isključivo iz prirodnih sastojaka - brašna, suncokretovog ulja, soli, ječma, kvasca, a jedna vrsta obogaćena je još i sezamom i makom. Ne sadrže nikakve aditive niti bojila, a zbog svog prirodnog sastava imaju i vrlo nizak udio masnoća, što će zasigurno osvojiti brojne potrošače koji sada mogu bezbrižno uživati u slanim grickalicama. U asortimanu Dr. Oetker Ancel grickalica nalaze se Jumbo pereci, srednji i mini pereci, Triolets sa sezamom i makom, Snack – Time Mix, Branchettes štapići, slani štapići te Cocktail Mix štapića, pereca i trioleta.

Dr. Oetker Ancel grickalice, namijenjene svima, svojom će kvalitetom, jedinstvenom prirodnom recepturom te atraktivnim zelenim pakiranjima zasigurno postati omiljeni dio rođendanskih proslava, zabava i putovanja.