IMANJE VRIJEDNO 60 MILIJUNA DOLARA

Zavirite u luksuzni dom Ellen DeGeneres

01.06.2011 u 11:02

Bionic
Reading

Popularna voditeljica Ellen DeGeneres i njezina supruga, glumica Portia de Rossi-DeGeneres, odlučile su prodati svoju luksuznu kuću na popularnom Beverly Hillsu, a imanje se procjenjuje na vrtoglavih 60 milijuna dolara, odnosno 309 milijuna kuna

Ellen i Portia velebno zdanje koje se prostire na 1.114 četvornih metara kupile su 2007. godine za 27 milijuna dolara od Maxa Mutchnicka, jednog od autora serije 'Will and Grace'.

Prekrasna kuća koja se nalazi na obroncima Beverly Hillsa ima tri spavaće sobe, ekskluzivnu glavnu spavaću sobu, prostranu garderobu, zaklonjenu terasu za sunčanje te bazen.

Zaklonjena zelenilom, jednoetažna kuća ima odvojene prostore za goste i poslugu. Rustikalna kuhinja cijela je obložena drvetom te prepuna svjetlosti zbog velikih prozora koji pružaju pogled na prekrasan vrt. Velika terasa u razini je travnjaka te obiluje udobnim naslonjačima i jastucima, a kuća ima čak i podzemnu garažu dovoljno veliku za čak osam automobila.

Premda su kuću kupile 2007. godine, Portia i Ellen su sve do kraja 2008. godine postupno kupovale četiri okolna posjeda kako bi kuću mogle još više proširiti te si osigurati potpunu privatnost. Upravo u vrtu iste te kuće Ellen i Portia vjenčale su se 2008. godine, a u kući su donedavno živjele sa svoja tri psa i četiri mačke.