Obitelj i dom NAGRADNJAČA

Priprema za prvi razred nikad jednostavnija i zabavnija

  • Autor: tportal.hr
  • 20.5.2011 10:47:57
  • 13.5.2011 13:49:40

Ne čekajte početak školske godine, već započnite s pripremama vašeg budućeg školarca na vrijeme. Uz edukativni komplet radnih materijala 'Figo uči čitati' uživat će predškolci, ali i njihovi roditelji, odgajatelji i svi koji sudjeluju u pripremi djeteta za polazak u školu. A tportal.hr i Profil poklanjaju svojim čitateljima dva primjerka knjige

'Figo uči čitati', autorice Vesne Jelušić donosi brojne zabavne i motivirajuće zadatke namijenjenih predškolcima, njihovim roditeljima i odgajateljima. Rješavanjem takvih zadataka djeca razvijaju svoje predčitačke vještine govorenja i slušanja kao i grafomotoričke vještine koje će ih osposobiti za pisanje i prenošenje pisanih poruka. 'Figo uči čitati' sadrži i multimedijalni CD sa zabavnim igrama, glazbenim primjerima i interpretacijama priča i pjesama te upute za odgajatelje, roditelje i sve ostale koji će sudjelovati u aktivnostima.

Ovaj edukativni komplet radnih materijala sadrži 26 obostranih radnih listova s motivirajućim zadacima koji obiluju aktivnostima i likovnim sadržajima i omogućuju usvajanje predčitačkih vještina govorenja i slušanja te pridonose razvoju vještine čitanja. Formatom su prilagođeni grafomotoričkim sposobnostima djece predškolske dobi, dok multimedijalni CD sadrži 10 zabavnih igara, 10 glazbenih primjera i 13 interpretacija priča i pjesama a moguće ga je koristiti na računalu i CD-playeru. Knjižica uputa donosi odgajateljima i roditeljima jasne upute i objašnjenja za rješavanje svakog zadataka kao i ciljeve aktivnosti.

Pripremite svojeg budućeg školarca na vrijeme kroz zabavu i igru s Profilovim predškolskim izdanjima.


Knjigu su osvojile:

Tereza Svirač
Dubravka Kosić


Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više