NOVO IZ DR. OETKERA

Ljetno osvježenje uz Tè freddo ledene čajeve

10.05.2011 u 10:00

Bionic
Reading

Kao idealno osvježenje u nadolazećim vrućim ljetnim danima Dr. Oetker je ovih dana na hrvatskom tržištu predstavio nove Tè freddo ledene čajeve omiljenih okusa limuna i breskve. Osvježavajuće i osebujne arome te originalna talijanska receptura osnovne su odlike ovih proizvoda, koji u Italiji imaju dugogodišnju tradiciju pripremanja u ljetnim mjesecima.

Priprema Tè freddo ledenih čajeva izuzetno je brza i jednostavna - sadržaj vrećice istrese se u 1,5 l hladne vode, promiješa i osvježavajući napitak je spreman. Prirodni okusi limuna i breskve osvajaju svojom punoćom i osiguravaju najfinije osvježenje u toplim ljetnim trenutcima. Želite li još intenzivniji okus, ledene čajeve možete pripremiti i s 1 l hladne vode.

Dr. Oetker Tè freddo ledeni čajevi jednostavni su za čuvanje jer nisu podložni promjenama uslijed visokih ljetnih temperatura te ih nije potrebno skladištiti u hladnjaku. Zahvaljujući dugom roku trajanja idealan je za držanje u svakoj kuhinji, jer omogućava brzu pripremu osvježavajućeg napitka za goste i obitelj u svakoj situaciji, a prednost mu je cijena u odnosu na slične gotove ledene čajeve. Zbog navedenog, kao i zbog praktičnog pakiranja, pogodni su za brz i osvježavajući užitak u svakome trenutku i na svakome mjestu - u kući, na poslu, izletu ili odmoru.

Želite li umjesto rashlađivanja, uživati u toplom napitku, dodajte 2-3 žličice (10g) Dr. Oetker Tè freddo ledenog čaja u šalicu vruće vode i uživajte u bogatstvu voćnih okusa i jedinstvenim slatko-kiselkastim aromama breskve i limuna.